Over mij

Ik help zelfstandigen en kleine bedrijven met hun computernetwerk. Ik zorg ervoor dat hun netwerkinfrastructuur stabiel en foutloos draait, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen bedrijf.

Jij verdient het!

Ik geloof dat elk bedrijf een optimale technische ondersteuning verdient om te kunnen groeien. ICT moet bijna onzichtbaar op de achtergrond zijn werk doen. Ik heb elektronica en communicatie altijd al boeiend gevonden. Dat combineer ik nu door mij te richten op communicatie tussen de systemen en niet in de laatste plaats met mijn klanten.

Liefst biologisch

Vanuit persoonlijke overtuiging eten wij met ons gezin nu al zeventien jaar biologisch. We zijn zelfs overgeschakeld naar macrobiotische voeding. Het is goed te merken wat dat doet met je lichaam. Vanuit die drive vind ik het leuk om met klanten met dezelfde overtuiging te werken, liefst ook in de biologische industrie.

Open source en hergebruik

Waar mogelijk gebruik ik Open Source toepassingen van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de kosten naar beneden gaan omdat je geen dure licentie nodig hebt. Tegelijk hoef je niet toe te geven op de kwaliteit. Met als gevolg dat je return on investment (ROI) stijgt. Ook gebruik ik zoveel mogelijk van het reeds aanwezige computer- en netwerkmateriaal. Dit is een voordeel voor het milieu en drukt weer je kosten.

Ervaring

Ik heb bij verschillende grote bedrijven gewerkt als Siemens, NATO, Cap Gemini en Supertransport. Daar heb ik steeds in projecten gewerkt waarbij de bestaande netwerk- en computerinfrastructuur veel problemen gaf. Deze systemen hebben we daarna omgezet in een vlot werkend geheel.

Opleidingen

  • Master Industrieel ingenieur elektronica, specialisatie telecommunicatie bij de Universiteit Antwerpen Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen (destijds Katholieke IndustriĆ«le Hogeschool Antwerpen Don Bosco (KIHA))
  • Microsoft Certified System Engineer