Referenties

Onze samenwerking is er steeds eentje geweest waarin je ‘meedacht’ over de problemen & beperkingen die we met ons kassasysteem ondervonden.

Je doet voorstellen, daar waar de inspiratie bij ons soms stopt.

Je hebt je het systeem eigen gemaakt, ook en vooral zonder dat je de opstart ervan hebt meegemaakt. Dat is uiteraard heel goed.

Onze samenwerking heeft gemaakt dat wij niet naar een nieuw kassasysteem zijn moeten overstappen, hetgeen anders allicht wel gebeurd zou zijn. Met alle gevolgen van dien, want wij blijven een leek wat IT betreft.

Een interventie volgt steeds snel nadat we contact opnemen, zelfs al gebeurt dit op ‘abnormale’ uren. Zo gebeurt het wel eens dat we elkaar spreken om 07u00 ’s morgens of op een zondag. Dit is niet zo evident tegenwoordig.

Conclusie : wij zijn erg tevreden over je diensten en zullen zeker beroep op je blijven doen.

Stef en Ann, Bioboer Busschots

 

prof. dr. Anne Verhaertprof. dr. Anne Verhaert

Functie 2009 – 2013: Departementshoofd
Vertalers en Tolken,
Artesis Hogeschool Antwerpen.

Huidige functie: Hoofddocent Spaans,
Faculteit Letteren en Wijsbegeerte,
Universiteit Antwerpen.

Wij zijn een departement van vertalers en tolken (Universiteit Antwerpen). Dit wil zeggen dat wij nood hebben aan een stabiele netwerkomgeving (in een historisch pand), up-to-date software-programma’s voor, bijvoorbeeld, ondertiteling (zonder grote beschikbare budgetten), een gebruiksvriendelijke e-learning omgeving en een goed geoliede (hoewel onderbemande) helpdesk.

Koenraad was tussen 2011 en 2013 onze (halftijds) netwerk- en systeembeheerder en de geknipte man om deze uitdaging aan te gaan. Gezien ik (indertijd het departementshoofd) zelf totààl geen kaas gegeten heb van ICT, moest ik blindelings kunnen vertrouwen op onze netwerkbeheerder.

En zo geschiedde … Koenraad werkte zich snel in, pakte het backup-systeem aan, gaf leiding aan ons ICT-team, beheerde de ICT-budgetten, verzorgde de contacten met de centrale diensten, documenteerde de processen en rapporteerde wekelijks over problemen en realisaties… en dit bovendien in een perfect klare taal.

Koenraad combineert vakkennis met mensenkennis en flexibiliteit.
En dat is een erg gesmaakte cocktail!

 

Filippo BarbatoFilippo Barbato
Instructor Nato Communications
and Information Systems School (NCISS)

 
 
 
 
 
 
I worked side by side with Koenraad for several months. Besides his robust ICT technical background, what most impressed me was his capacity to understand and satisfy changing user requirements, even predicting them in many occasions.

 

Stefan Van De VeldeStefan Van De Velde
Sectorconsulent Syntra AB
 
 
 
 
 
 
Koenraad is iemand met passie voor Linux en netwerken. Daar staat en begint alles mee natuurlijk. Het lijkt evident. Het is het niet, geloof mij. Hij slaagt er vervolgens ook in om die passie over te brengen op zijn cursisten.

In het begin was het niet evident, maar ik zag aan de evaluaties dat Koenraad wel ieder jaar vooruit ging en beter en beter scoorde. Hij stopt nu (academiejaar 2016 was zijn laatste), maar hij stopt op een hoogtepunt. Nooit zijn er zoveel cursisten afgestudeerd en nooit scoorde Koenraad hoger in de evaluaties.

Koenraad is een vrije vogel en daar heb ik in het begin aan moeten wennen. Maar eens ik dat begreep en hij begreep mij beter en beter waren we vertrokken voor een zeer vlotte en vooral zeer vruchtbare samenwerking met steeds uitverkochte cursussen.